Pasante Probe Cover – nem síkosított óvszer (1 db)

Pasante Probe Cover – nem síkosított óvszer (1 db)Elérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Óvszerek
Gyártó Pasante
Eladó Sexyelephant.hu
EAN 4009900530910


Gyors szállítás egész Magyarországon

Megbízsható webáruház

100% diszkréció


Paraméterek, termékleírás - Pasante Probe Cover – nem síkosított óvszer (1 db)

Pasante Probe Cover – nem síkosított óvszer (1 db)a következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Pasante Probe Cover – nem síkosított óvszer (1 db) a legjobb áron vásárolhat ezekben az üzletekben:

Pasante Probe Cover – nem síkosított óvszer (1 db)
Óvszerek

Pasante Probe Cover – nem síkosított óvszer (1 db)

125 Ft

Az erotikus játékok változatossá teszik a partnerrel való egyéni és közös játékokat. De ha szereti az anális és a hüvelyi stimulációt váltogatni, akkor tudja, hogy először a hüvelyi irritációt, majd a fenekét engedheti meg magának. Soha fordítva. Sajnos a legtöbb hagyományos óvszert szilikonolajjal kenik, ami korrodálja a szilikon eszközök nem porózus felületét. Éppen ezért kínálatunkba beiktattunk egy nem síkosított óvszert Pasante Probe Cover , amelyet bármilyen játékra felhelyezhetsz és így tetszőleges sorrendben átadhatod magad a hüvely és a fenék stimulációjának. Hölgyeim, ha olyan partnerrel osztanak meg játékokat, aki análisan használja azokat, javasolják neki, hogy használat előtt tegyen rájuk óvszert. Főleg azokban a pillanatokban, amikor ugyanazt az eszközt szeretnéd megosztani a nyitányban. A nem síkosított óvszert azonban azok is értékelni fogják, akik allergiásak a síkosító gélekre . Ezért az óvszert akár saját izgalomból, akár bevált orvosi síkosítóval vagy más krémmel kenhetik, ami nem okoz nekik gondot. A Pasante Probe Cover óvszert azok a nők is értékelni fogják, akik még orális szex közben is szenvednek az óvszer használatától. Köszönhetően annak, hogy nincs benne kenőanyag , kedvenc ízesített síkosító zselével kenhetik be a péniszt és az óvszert. Az óvszer vékony falának köszönhetően érezni fogja az erotikus segédeszköz minden rovátkáját és a férfi pénisz vénáját. A természetes latex sima és kellemes tapintású. Rugalmas kialakításának köszönhetően tökéletesen körülvesz minden játékot és férfi büszkeséget. Az óvszernek egyenes, anatómiai alakja van , de ezúttal a tartály nélkül , amit a legtöbb konkurens márka óvszerénél megszoktunk. A pénisz természetes szépsége az óvszer átlátszó színe ellenére is kiemelkedik . Ezenkívül átlátja kedvenc erotikus segédeszközeinek bármilyen színű designját. Nem síkosított óvszereket doboz nélkül, darabonként, szuper áron árulunk, így ki lehet próbálni.

A Sexyelephant.hu webáruházban a Óvszerek kategóriából a Pasante Probe Cover – nem síkosított óvszer (1 db)) terméket 125 Ft-os áron vásárolhatod meg.


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Óvszerek

Gyártó

Pasante

Eladó

Sexyelephant.hu

Ár

125 Ft

EAN

4009900530910

Szín

Átlátszó

Gyakran ismételt kérdések a Pasante Probe Cover – nem síkosított óvszer (1 db) kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a Pasante Probe Cover – nem síkosított óvszer (1 db)?

A Pasante Probe Cover – nem síkosított óvszer (1 db) terméket 125Ft-tól vásárolhatod meg a Sexyelephant.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a Pasante Probe Cover – nem síkosított óvszer (1 db) terméket?

A Pasante Probe Cover – nem síkosított óvszer (1 db) terméket például a Sexyelephant.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A Pasante Probe Cover – nem síkosított óvszer (1 db) raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron Pasante Probe Cover – nem síkosított óvszer (1 db) Megnézheted a Sexyelephant.hu oldalon.


❓ Mi a Pasante Probe Cover – nem síkosított óvszer (1 db)EAN kódja?

A Pasante Probe Cover – nem síkosított óvszer (1 db) termék EAN kódja: 4009900530910


Egyéb Óvszerek keresés ár szerint


Lásd a termékeket ár szerint rendezve a legolcsóbbtól a legolcsóbb Óvszerekkategóriában.

Következő van Óvszerek az Ön számára ár szerint


Még több pasante terméket keresel?


Katalógusunkban az pasante márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb pasante termékeinek kínálatát.